Counseling en advies

Sinds 2005 ben ik me naast mijn verdere werk gaan verdiepen in een aantal dingen op het spirituele en psychosociale gebied, dit om mijn mogelijkheden te vergroten, en mijn inzicht te verbreden. Ik heb Bachbloesems en kruidengeneeskunde bestudeerd, mijn Reiki Master gehaald , na een hele lange periode waarin ik zelf kon groeien, heb een counseling opleiding gevolgd en heb me verdiept in familie opstellingen.

foto: Familieopstellingspoppetjes in een opstelling gebruiken is net zo effectief

Gedurende die tijd ben ik vrij intensief begeleid door iemand die vele kwaliteiten had op het spirituele mediamieke en genezende vlak. ( Spirit of Stella Maris, Leeuwarden) Hierdoor heb ik veel dingen kunnen ontwikkelen in relatief korte tijd, omdat ik niet werd gehinderd door te begrende denkvormen van anderen.

Wat een sterke kant is van mij is het heldere weten wat ik bezit en wat ook ik als een geschenk beschouw.

Ik bied de mogelijkheid om counsel te verlenen mbt je ontwikkeling, mogelijkheden of wensen, vragen te beantwoorden die verband houden daarmee en kan je adviseren of doorverwijzen. Mijn kennis en inzicht in het mensenlijke pad zijn voor velen een leidraad of hulp. Mijn brede kennis van esoterie en spiritualiteit, gesteund door mijn empathisch vermogen, kunnen je helpen een beter beeld te krijgen van jezelf in je huidige wereld .

Alles afhankelijk van wat je behoeften zijn. Ik kan je daarbij verder ondersteunen met dingen als een bloesemtherapie, orakel kaarten, een tarot legging en geleide meditaties.

Een ont-moeting van ca anderhalf uur, kost 75 euro incl. btw, en thee.

kortere vragen of kwesties zitten tussen de 25 en 45 euro